logo palyazat 3

Az Adós neve: Adept Consulting Kft.

A Hitelprogram azonosító jele:
GINOP-8.3.1-16. -  Mikro-, kis-, és középvállalkozások versenyképességének növelése célú Hitelprogram

A Beruházás tartalmának rövid bemutatása:
A jelenlegi tendencia szerint sokan már nem hajlandóak sem gépeket venni, sem bérbe venni, ehelyett inkább a kihelyezett szolgáltatásokért fizetnek.
Ezt szem előtt tartva az Adept Consulting Kft. a bevételének növelésének érdekében úgy döntött, hogy a salgótarjáni telephelyén vásárol
16 db Ricoh Aficio típusú multifunkcionális nyomtatót, ezeknek a kihelyezett üzemeltetése, szervíze lesz a fő fókusz, továbbá a gépekhez kapcsolódó alkatrészek része is a pályázatnak.

 

 

 


Az Adept Consulting Kft. 2013-ban 50 %-os támogatási intenzitás mellett vissza nem térítendő támogatást nyert el a Gazdasági Operatív Program keretében kiírásra került „Esélyegyenlőségi célcsoportok a gazdaságban – hátrányos helyzetű, elsősorban roma munkavállalók integrációja a munkaerőpiacon” pályázati konstrukcióban.

Leírás

Az „Informatikai fejlesztés munkahelyteremtéssel az Adept Consulting Kft-nél” című projektünk keretében történő fejlesztés elősegítette a már meglévő informatikai szolgáltatásaink bővítését, elérhetővé téve felhő alapú szolgáltatásainkat a jelenlegi és az új ügyfeleink részére.

A Gazdasági Operatív Program keretében megvalósított projekt hozzájárult az Adept Consulting Kft. elavult gépállományának hardver és szoftver fejlesztéséhez és bővítéséhez. A megvalósult projekt keretében fejlesztett komplex felhő alapú megoldás jó és megbízható alapot teremt a gazdaságtalan és üzemeltetési szempontból megbízhatatlan saját rendszerek költséghatékony kiváltására, ezzel hozzájárul a cégek, ügyfeleink gazdasági erejének és lehetőségeinek növeléséhez.

A projektben megvalósított vállalati HR fejlesztés célja a munkatársak ügyfelekkel történő hatékonyabb együttműködése volt. A meglévő és a növekvő számú megbízások teljesítésében kapott szerepet az a 2 fő munkavállaló, akiknek alkalmazására a pályázat keretében nyílt lehetősége cégünknek. A fejlesztés Nógrád megyében történt, amellyel a térség hátrányos helyzetű, sokszor munkanélküli vagy kisebbségi lakósainak is lehetőség nyílik a szervezetbe integrálódásra.

Az Adept Consulting Kft. a projekt megvalósításával megteremtette azokat a személyi és technikai feltételeket, amelyek biztosítják a vállalat működését jellemző dinamikus növekedés fenntartását. A munkatársak rugalmas munkaidőben, távmunka keretén belül is végezhetik mindennapi feladataikat.

logo palyazat 3
 

Adatok

Projekt neve
"Informatikai fejlesztés munkahelyteremtéssel az Adept Consulting Kft-nél"

Pályázati azonosító szám:
GOP-3.5.1-12/C-2013-0018

Kedvezményezett neve és elérhetősége:
ADEPT CONSULTING Informatikai és Pénzügyi Tanácsadó Kft.
3100 Salgótarján Rákóczi út 53-55.
Tel.: (30) 301-3092
www.adept.co.hu

Irányító Hatóság neve és elérhetősége:
Gazdaságfejlesztési Programok Végrehajtásáért Felelős Helyettes Államtitkárság
1139 Budapest, Váci út 83. CenterPoint 2 irodaház fszt.
Tel.: 06 40 638-638
www.szechenyi2020.hu

Közreműködő szervezet neve és elérhetősége:
Gazdaságfejlesztési Programok Végrehajtásáért Felelős Helyettes Államtitkárság
1139 Budapest, Váci út 83. CenterPoint 2 irodaház fszt.
Tel.: 06 40 200-617
www.magzrt.hu

 
 
 

A GOP-2.1.1-09/A/2-2009-0524 projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.

Leírás

A projekt keretében a cég két salgótarjáni telephelyén üzemeltetési szolgáltatás formájában biztonsági megfigyelőrendszert, valamint egy integrált vonalkódos azonosítási rendszert vezettünk be.

A video megfigyelő és rögzítő rendszer feladata a telephelyen zajló munkák követése illetőleg feltérképezése, további feladatoptimalizálás érdekében, míg az integrált vonalkódos azonosítási rendszerrel munkatársaink a félkész termékeket tudják nyomon követni a telepen, amellyel a raktározási-logisztikai rendszer megújítását szeretnénk elérni.

A fenti két rendszerhez beszereztünk vonalkód- olvasókat, nyomtatókat, ipari kamerákat és digitális rögzítőt, valamint üzemeltetésükhöz két nagy teljesítményű notebook és egy szerver számítógépet.

A projekttel fő célunk a vállalkozás jövedelemtermelő képességének növelése, piaci pozíciójának javítása, új munkatársak felvétele a térségben az új, professzionális eszközök és berendezések beszerzése, üzemeltetése révén.

logo palyazat 1   logo palyazat 2

Adatok

Projekt neve
"Az Adept Consulting Kft. technológiai fejlesztése"

Pályázati azonosító szám: 
GOP-2.1.1-09/A/2-2009-0524

Kedvezményezett neve és elérhetősége: 
ADEPT CONSULTING Informatikai és Pénzügyi Tanácsadó Kft.
1139 Budapest, Pap K. u. 18/a
Tel.: (30) 301-3092
www.adept.co.hu

Irányító Hatóság neve és elérhetősége:
Nemzeti Fejlesztési Ügynökség
1077 Budapest, Wesselényi u. 20-22
Tel.: 06 40 638-638
www.nfu.hu

Közreműködő szervezet neve és elérhetősége:
Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt.
1139 Budapest, Váci út 83.
Tel.: 06 40 200-617
www.magzrt.hu